Boeken aan de Dijk presenteert: 'Het Uitgelezen Boek'

Bent u een liefhebber van lezen en van boeken en wilt u op dat terrein wel eens verrast worden. Maak dan gebruik van onze service “Het Uitgelezen Boek”.

Wat is het?
- Elke eerste week van de nieuwe maand ontvangt u van ons per post een boek.
- Welk boek…dat blijft een verrassing, maar het is in ieder geval een boek met inhoudelijke kwaliteit en in goede staat.
- Het is altijd een actueel/oud/spannend/saai/verrassend/bijzonder/nooit van gehoord/enz boek.
- Een boek dat door ons met zorg wordt gekozen en dat u precies past of u helemaal uit uw comfortzone haalt.
- De 12 boeken per jaar zijn onderverdeeld in 5x fictie, 5x non-fictie en 2 x anders (strip/poëzie/fotoboek/toneel/etc).
- Onze uitdaging is u zodanig van boeken te voorzien dat u het volgend jaar weer benieuwd bent naar wat er voor u is bedacht.

Hoe werkt het:
- Deelname kost € 60,- per jaar.
- Wilt u van deze aanbieding gebruik maken stuur ons dan een e-mail: boekenaandedijk@gmail.com
- of laat een bericht achter in de winkel op de verkooplijst, met duidelijke vermelding van uw mailadres of telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op.

- Ook is het mogelijk “Het Uitgelezen Boek” aan iemand anders te schenken. U betaalt en de boeken worden naar een door u te bepalen adres gestuurd.

Boeken zoeken lezers en op deze manier wil Boeken aan de Dijk ook het onbekende en onbeminde boek een tweede leven geven!

 

ongemakkelijk-boeiend-aansprekend-vervanmijnbed-vanvroeger-nooitvangehoord-abject-passievol-vreemd-onaangepast-dik-buitenlands-langdradig onvergetelijk-dun-ononbegrijpelijk-wezenlijk-verscheurend-meesterlijk