BOEKEN AAN DE DIJK

 

 

 

 

 

 

Titel                             Koken met Karin (handboek oven)              

Auteur                         Karin Luiten   

Uitgeverij                    Nieuw Amsterdam    

Isbn                             978 90 468 1304 1    

 

 

Is bij U thuis de oven ook het minst gebruikte onderdeel van uw fornuis. Vindt u het ook zo lastig er maar op te vertrouwen dat het met wat u (bijna)  niet kunt zien in dat donkere gat wel goed zal komen? Dan gaat dit boek u van al uw kookangsten bevrijden.

In een leuke, illustratierijke en toegankelijke opmaak presenteerd de schrijfster veel tips,

wetenswaardigheden en recepten voor de thuiskok. Het gaat hierbij niet om de haute cuisine

gerechten die je zo vaak op de TV ziet worden uitgelegd, maar om gewone, ik zou bijna zeggen huis-tuin en keuken recepten.

Ook wordt een handige lijst besproken van attributen die u nodig gaat hebben bij het koken met de oven.

Vooral de foto’s dragen bij tot een goed begrip van hoe een gerecht te bereiden. Stap-voor-stap wordt de amateurkok door de bereiding heen geleid,.

Zoet en zout, vlees en vis, groente en fruit, een breed scale van voedingsmiddelen passeert de revu en maakt het boek tot een complete hulp bij keukenavonturen.